donderdag 1 maart 2012

Starting today!

Weken kan ik in de spiegel kijken en denken... IEEH! en dan ineens gaat er een knop om. Vandaag is zo'n dag! De knop gaat om. Geen zakken chips meer in het weekend (maar een bakje), geen pakken koek meer na het eten (maar een koekje) en geen stiekeme snoepjes als kleuter even niet kijkt ;) Twee ons groente per dag en twee stuks fruit, aangevuld met liters water. 

Degene die mij een beetje kent, denkt nu: 'dat gaat d'r nooit lukken'. Degene die mij goed kent, denkt: die gaat door tot het bittere eind'. 

En zo is het maar net! De afgelopen maanden [lees: negen] kon het me niet gek genoeg zijn. Dik werd ik toch, was mijn motto. Niet echt gezond, maar oh zo LEKKER!

En dan bewegen... net als vorig jaar ren ik, onder de noemer team Stella Maye mee met de Kika-run en ik ben er trots op dat er reeds zes dames met mij mee rennen. Vijf kilometer voor het goede doel... daar hoef je toch niet over na te denken? Dus... woon jij in de buurt van Spaarnwoude, aarzel dan niet en ren mee! Opgeven kan hier. Sponsors zijn uiteraard ook nodig. Hoe meer, hoe beter :)

Ik dwaal af. Het deelnemen aan zo'n run heeft een bepaalde druk. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat ik, als oprichtster van mijn team, met mijn tong op mijn knieën de finish haal! Precies... er moet getraind worden. Zodra de klok vooruit gaat, begin ik en bij deze heb ik jullie als getuige.

PS: heerlijk vet gegeten vanavond!

2 opmerkingen:

  1. ook als je NIET in de buurt woont....*kuch*....

    zo flex als een hinde he...dat is wat we willen!!! O YEAH!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aanvulling: aangezien één van onze renners uit Limburg komt, woont iedereen in de buurt van Spaarnwoude ;)

    BeantwoordenVerwijderen