donderdag 3 mei 2012

Losse gedachten

Zoals iedereen weet ren ik op zondag 10.06 aanstaande met een 9-tal kanjers voor KiKa. Prachtig om te lezen hoe een ieder zich op haar eigen manier voorbereidt op deze run. Ook bij mij gaat het steeds beter. Vorig jaar ben ik begonnen met hardlopen, maar moest wegens zwangerschap stoppen en dus probeer ik het dit jaar opnieuw. Lastig, want ik vind... vond rennen stom. Nog steeds zie ik er voor vertrek tegen op, maar als ik eenmaal bezig ben... HEERLIJK! 

Zo ook gister. Na een break van vier dagen was les 15 van Start to Run appeltje eitje. Zou dit het begin zijn van wat met noemt 'conditie'? I love it! Heerlijk om na een inspannende dag even nergens aan te hoeven denken. Muziek op (onderbroken door de aanmoedigingen van mijn nieuwe beste vriendin Evy) en gaan. 

Toch lukt dat 'nergens aan denken' me niet helemaal! Ik merk dat er tijdens het rennen zoveel gedachten boven komen, dat ik even mijn 'clutch' kwijt ben... *zucht* 

Dus mocht het wat stil zijn rondom mijn account [Twitter/Facebook] komt het door de uitwerking van hetgeen er komen gaat! Dat dit alles te maken heeft met de nieuwe collectie, het vormgeven hiervan en al dan niet een nieuwe website moge duidelijk zijn.

Een nieuwe site
Ik dacht alles uitgewerkt te hebben, maar door een bericht van derden ben ik toch gaan twijfelen en daarom ook vandaag over tot de orde van de dag: koffie, pen en papier. Tijd voor (nog) een brainstormsessie! FOCUS! 

Nabije toekomst
Op donderdag 31 mei verschijnt de volgende by Stl. Het thema van dit e-zine is PARTY! Tips, idee├źn en input zijn van harte welkom!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten